Keitä blogin takaa oikein löytyykään?

Lyhyt informaatio meistä löytyykin jo nettisivujen info-osiosta, mutta hyvähän se on täällä blogissakin briiffata, keitä me olemme.

Olemme siis kolmekymppinen pariskunta, jolla on suuri intohimo matkustukseen. Me kumpikin olemme tahoillamme reissanneet ulkomailla jo vaippaikäisestä pitäen, eikä tuo matkakuume ole iän karttuessa hellittänyt – päinvastoin! Yhteisiä reissuja meille on kertynyt parin vuoden varrelta, ja jokaisesta menneestä matkasta löytyy enemmän tai vähemmän lyhyt postaus täältä blogista.

Olimme jo pitkän aikaa miettineet blogin perustamista, sillä monesti reissuilla näkee ja kokee paljon, ja ajan mittaan tarkat asiat unohtuvat. Havaitsimme myöskin, että matkailuautoiluun keskittyvät blogit olivat aika kiven alla – meitä autolla Euroopassa reissaavia kuitenkin riittää ja hyödyllistä matkainfoa on hyvä jakaa muillekin. Blogi siis palvelee niin meitä kuin (toivottavasti) lukijoitakin.

Suuntaamme usein matkailuautolla kohti Eurooppaa, mutta erityisen lähellä sydäntämme on Ranska. Rakastamme maan kulttuuria, historiaa ja monipuolista luontoa, viineistä ja ruoista puhumattakaan! Ranska tulee aina olemaan sellainen kohde, josta emme saa tarpeeksemme (eikä siinä, kyllähän maa niin iso on, että sitä ei vielä ihan parissa reissussa ehdi kokonaan näkemäänkään).

Emme kuitenkaan taita kaikkia reissujamme autolla, vaan myöskin käytännöllisistä syistä kulutamme lentomaileja. Automatkustuksessa meitä kuitenkin kiehtoo vapaus; mikään ei sido jäämään tiettyyn paikkaan tietyksi ajaksi. Autolla matkustettaessa myöskin näkee ja kokee paljon enemmän.

Matkakertomuksiamme kirjoitamme yhdessä, mutta kummallakin on vahvuusalueensa; Mikko keskittyy erityisesti autoihin ja autoiluun liittyviin postauksiin, kun taas Susanna kirjoittaa kohteista ja nähtävyyksistä. Meidän blogistamme löydät vinkkejä niin turistimatkailuun kuin omatoimiseenkin matkustamiseen (erityisesti) matkailu- tai asuntoautolla.

Tervetuloa mukaan matkalle!

IMG_5695
Langres, Ranska

– Susanna & Mikko

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.