Matkamessut 2017 ja Facebook-arvontaa!

Jälleen koitti uusi vuosi ja uudet kujeet! Me emme vuoden vaihtumista sen kummemmin yhdessä juhlineet, sillä Mikko oli perinteiseen tapaan töissä. Perunasalaatti ja nakit toki olivat pöydässä, mutta rakettien ammuskelut ja juhlinta jätettiin muiden hoidettavaksi.

 

img_0134

 

Meille uusi vuosi tuo tullessaan kaikkea mukavaa, joista ensimmäisenä koittaa muutaman viikon kuluttua Matkamessut 2017. Emme ole aiemmin ko. messuilla olleet, joten innoissamme odotamme tutustumista näytteilleasettajiin ja kanssabloggaajiin! Messutarjontaan olemme perehtyneet Matkamessujen virallisilla sivuilla, joissa pääsee tutustumaan yhteistyökumppaneihin ja kätevästi antamaan sydämiä kiinnostaville näytteilleasettajille ja näinollen tekemään itselleen suosikkilistan. Mielenkiintoisia näytteilleasettajia kannattaakin merkata etukäteen ylös, sillä tarjontaa riittää varmasti joka lähtöön jokaiselle! Me ainakin aiomme tsekata mahdollisimman monta luentoa ja kerätä vinkkejä tulevien matkojen varalta. Koska kuitenkin koko maailma kiinnostaa, haastavinta onkin rajata suosikkialueensa! (Messuilta löytyy toki paljon informaatiota myös kotimaanmatkailusta!)

Koska saimme Matkamessuilta bloggaajapassit, suuntaamme Messukeskukseen jo heti torstaina ja jäämme Helsinkiin yöksi. Perjantaina olisi tarkoitus  käydä Kiinan suurlähetystössä noutamassa viisumihakemukset (jotka toivottavasti on siihen mennessä jo käsitelty!).

Matkamessujen yhteydessä järjestetään myös Caravan-messut, mutta tuonne suuntaamme vain siinä tapauksessa, jos aikaa jää. Olimme jo syksyllä Lahden messuilla (ja menemme kyllä tänäkin vuonna uudestaan!), joten nyt koitamme keskittyä yhteen messuun kerrallaan. Koska noviiseja olemme, kaikki vinkit Matkamessuja koskien ovat tervetulleita!

Jos sinua kiinnostaa lähteä Matkamessuille nostattamaan matkakuumetta, Facebook-sivuillamme on kilpailu, josta voi voittaa liput kahdelle koko viikonlopun ajaksi! Osallistuminen on yksinkertaista; tykkää Facebook-sivustamme ja jaa kuvamme, ja osallistut arvontaan! Osallistua kannattaa pian, sillä voittaja julkaistaan jo tämän viikon sunnuntaina!

 

http://www.facebook.com/matkapatonki/
Arvontaan pääset mukaan tykkäämällä Facebook-sivustamme.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.